4 lépés, hogyan gazdagodjunk meg! A 3. lépés

4 lépés, hogyan gazdagodjunk meg!

4 lépés, hogyan gazdagodjunk meg! A 3. lépés

Már megettünk két lépést, ehhez mindenkinek gratulálunk. Ha lehet ilyet mondani, akkor a harmadik lépés talán a legkönnyebb a 4 közül. De ez nem azt jelenti, hogy ne kéne vele megbírkózni.. Jöjjenek a részletek, és a teendőnk!

A meglévő vagyon védelme

Tartsunk bárhol is az életünkben az biztos, hogy rendelkezünk valamilyen vagyonnal, vagyontárggyal. Lehet ez ingatlan számítógép, vagy tényleg akármi.

Számos olyan biztosítás létezik, amely ezek védelmére szolgál. hogy ha bármi történik, akkor ezek a vagyontárgyak pótolhatóak legyenek. Tényleg bármi történhet, egy sima egyszerű beázás az ingatlanban, ahol lakunk, vagy egy betörés. Ezek azok a helyzetek, amelyekre jobb hamarabb felkészülni, mintsem később meglepődni.

A saját magunk védelmét is ide sorolnánk, hiszen mi magunk vagyunk az életünkben a „pénztermelő automaták”, így ha velünk történik valami, akkor az nagyon negatív irányba befolyásolhatja a gazdagodásunkat.

A fejlesztés

Talán a gazdagodás egyik leggyorsabban észrevehető jele az, hogyha fejlesztjük a vagyonunkat. És ebbe aztán tényleg minden beletartozik kezdve a jobb telefontól, TV-től egészen egy minőségi ruhatár cserén, vagy mondjuk egy autó beszerzésén…

A vállalkozás fejlesztése szintén egy olyan pont, amely ide tartozik. Bár a saját vállalkozás lesz a negyedik lépés, érdemes ezeket rugalmasan kezelni, és akár párhuzamosan haladni előre. Összegezve tehát nagyon fontos a gazdagodás útján, hogy folyamatosan védjük meg azt a vagyont, amelyet már megszereztünk, hogy ne kelljen egyet visszalépni, mielőtt haladunk tovább.

Nagy segítség lenne számunkra, ha megírná a véleményét nekünk, akár emailben, akár a facebook-on, hiszen nekünk fontos, hogy Ön gazdagodjon(.hu) 🙂

Olvasson bele további cikkeinkbe is, ahol arról írunk, hogyan lehet mindenki gazdagabb, mint most. Sok gyakorlati tipp, hasznos gondolat, és sikeres emberek története vár Önre. Facebook-on ide kattintva tud követni minket.

És/vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre lent, hogy olyan információkkal gazdagodjon, amelyeket a honlapon (és máshol) nem talál meg!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást