4 lépés, hogyan gazdagodjunk meg! A második lépés

4 lépés, hogyan gazdagodjunk meg!

4 lépés, hogyan gazdagodjunk meg! A második lépés

Szépen lassan lépkedünk előre. Reméljük Ön is vette az első lépést, és jó útra lépett. Csak az ismétlés kedvéért az első lépés a „minél hamarabbi befektetés” volt, amelyet ide kattintva tud újra átolvasni. Most pedig itt az idő, hogy gyorsan belevágjunk a második részben. Ígérjük, hogy még idén mind a 4 lépést megosztjuk Önnel, hogy az újév már valóban a gazdagodásról szóljon. A második lépés a „gyakoroljuk a tudatos kiadáskezelést”.

Soha jobbkor nem lehetne kezdeni

Itt a karácsony, a horribilis költekezések ideje, valljuk meg. A kiadásokra alapból is kevesen fektetnek akkora hangsúlyt, amekkorát kéne. Pedig a kiadások vezetése rengeteg pénzt ment meg magunktól magunknak. Igen bármennyire is érdekesen hangzik ez a mondat, így helyes.

Karácsonykor sajnos nagyon sokan hajlamosak az (elnézést a szóért) embertelen költekezésre. Egy sokadik ajándékra is képesek áruhitelt felvenni 30-40%-ra. És ez nagyon nem helyes. Nem akarunk felesleges sablon frázisokat puffogtatni, de a karácsonynak nem egy versenyvásárlásról kéne szólnia. Kezdje itt, és kezdje most! Ne kezdjen felelőtlen karácsonyi költekezésbe!

A mindennapok

El sem hinné, hogy mennyi felesleges pénzt dobunk ki az ablakon. És az egészben az az érdekes, hogy nem is tudunk róla. Éppen ezért a legfontosabb tanács amit adhatunk, hogy minden nap gyűjtsük össze a blokkokat, és tegyük le egy helyre, és hetente összesítsük.

Nem, nem elég, ha fejben tartjuk, és majd később összeírjuk!

A kiadások pontos vezetése talán a legjobb lehetőség arra, hogy több pénzt tartsunk magunknál, és többet tudjunk megtakarítani, befektetni. Ezért minden kedves olvasónkat megkérünk, aki gazdagodni szeretne, hogy vegye a fáradságot, és vagy vegyen egy füzetet ahol ezt megteszi, vagy töltsön le egy applikációt, vagy csak nyisson egy excel táblát….

Mi már megtettük, Önnek is menni fog.

Nagy segítség lenne számunkra, ha megírná a véleményét nekünk, akár emailben, akár a facebook-on, hiszen nekünk fontos, hogy Ön gazdagodjon(.hu) 🙂

Olvasson bele további cikkeinkbe is, ahol arról írunk, hogyan lehet mindenki gazdagabb, mint most. Sok gyakorlati tipp, hasznos gondolat, és sikeres emberek története vár Önre. Facebook-on ide kattintva tud követni minket.

És/vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre lent, hogy olyan információkkal gazdagodjon, amelyeket a honlapon (és máshol) nem talál meg!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást