Árulkodó jelek hogy Ön a siker útjára lépett

Árulkodó jelek hogy Ön a siker útjára lépett

Árulkodó jelek hogy Ön a siker útjára lépett

Ahogy Ön is tudja, azért hoztuk létre ezt a blogot, hogy olyan ötletekkel, tippekkel segítsük Önt, amely valós sikerekhez, és gazdagodáshoz vezet. Reméljük legalább egy-két cikkünk már elnyerte a tetszését, és valós eredményeit Ön is tapasztalja. Arra gondoltunk, hogy összeírunk pár olyan jelet (nem csak anyagi jellegűt), amelyből észreveheti, hogy jó úton jár.

Pontosan tudjuk mi a célunk

Rögtön a legfontosabb, és legelső pont a cél. Nagyon sok ember azt hiszi, hogy van célja, pedig sajnos nincsenek. Sajnos csak álmaik vannak. A kettő között pedig nem nagy, de jelentős a különbség.

Az álmok akkor válnak célokká, hogyha látja a pontos tervet, és tudja, lépésről-lépésre hogyan jut el oda. Mondjuk az álmunk, hogy szeretnénk egy új autót. A tervezés része, hogy megnézzük:

  • a kocsi árát
  • mennyi félretett pénzünk van rá
  • mennyit tudunk félretenni havonta
  • hitellel vesszük-e meg
  • mikorra tervezzük a vásárlást

És ennyi, így máris cél lett az álomból. Amint bármilyen álma céllá változott egyértelmű, hogy nagyon jó úton halad. Gratulálunk, és sikeres folytatást kívánunk. Akad azonban más jel is…

A kudarcot is tapasztalatnak tekintjük

Már egészen korán gyermekkorunkban is érnek minket kudarcok. Valamiért mégis azonnal felállunk, és csináljuk tovább a dolgunkat. Egy kisbaba is hányszor esik fenékre, mielőtt elkezd stabilan járni? Sokszor. Nem aggódik, nem süllyed magába. Feláll, és jobban próbálja csinálni.

Milyen érdekes, hogy ehhez a gondolathoz kell visszanyúlnunk, hogy felnőttként sikeresek legyünk. Bizony vannak dolgok, amelyeket gyermekként jobban kezelünk (kezeltünk), mint felnőttként.

Amennyiben azonban a kudarcot tanulópénznek tekintjük, akkor máris a sikeresség útjára léptünk. Előre tovább! És akkor is jó az irány, ha…

meg tudjuk venni magunknak, amit szeretnénk

Azért persze maradjunk a realitások talaján. 🙂 Természetesen nem arra gondoltunk, hogy az előző hónapban még aggódtunk miből fizetjük ki a lakbért, most meg egy full extrás autót vásárolunk.

Sokkal inkább, hogy nyugodtabbak vagyunk, amikor érkezik egy csekk. Nem hónapról hónapra élünk. Tudunk venni magunknak egy-egy olyan ruhát, amelyet korábban nem. Kicsit gyakrabban tudunk elmenni egy koncertre, étterembe. Vagy olyan ételt, italt vettünk meg, amelyet korábban nem engedhettünk meg magunknak. Ez is egyértelmű jele annak, hogy valami pozitív változás állt be az életünkbe.

Haladjunk tovább ezen az úton!

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy Ön is magára ismert ebben a cikkben. Ez pedig azt jelenti, hogy sikerre van ítélve, és jó dolgok várnak Önre. Persze nyilván akadályokra is számítani lehet, de ilyenkor gondoljunk ezekre a jó érzésekre, amelyek akkor érnek minket, amikor leesik, hogy milyen pozitív változásokat generáltunk a saját életünkbe. Úgy érezzük, hogy mi is a siker útjára léptünk. Nagyon jó érzés. Sok siker kívánunk a továbbiakban is, és kitartást.

Nagy segítség lenne számunkra, ha megírná a véleményét nekünk, akár emailben, akár a facebook-on, hiszen nekünk fontos, hogy Ön gazdagodjon(.hu) 🙂

Olvasson bele további cikkeinkbe is, ahol arról írunk, hogyan lehet mindenki gazdagabb, mint most. Sok gyakorlati tipp, hasznos gondolat, és sikeres emberek története vár Önre. Facebook-on ide kattintva tud követni minket.

És/vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre lent, hogy olyan információkkal gazdagodjon, amelyeket a honlapon (és máshol) nem talál meg!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást