Gazdagodjon a pénzügyi trendek által!

Gazdagodjon a pénzügyi trendek által!

Gazdagodjon a pénzügyi trendek által!

A XXI. század a soha korábban nem tapasztalt fejlődésről szól. És ott ahol ilyen folyamatok zajlanak, ott bizony szépen meg is lehet gazdagodni, ugyanis a fejlődés magában hordozza a pénz áramlást is. Tartson velünk és megmutatjuk, hogy a mostani sokféle pénzügyi trend segítségével hogyan áramolhat Önhöz a pénz! De már előre szólunk, nem minden arany, ami fénylik, de ami nem fénylik az biztos nem arany, legyünk óvatosak.

A jövő kedvence a kriptovaluta befektetés

Amikor pénzügyi befektetésről beszélünk nehezen megkerülhető kérdés a kriptovaluta, legismertebben a Bitcoin. Való igaz, hogy korábban akár nagyot is kaszálhattak, akik időben beszálltak ebbe a lehetőségbe és realizálták az elért nyerseséget is. Mi most sem bátorkodnánk azt mondani, hogy ne is tegyük, viszont legyünk tisztában a veszélyekkel. Ahhoz, hogy ez napi szinten nyereséges legyen számunkra sokat kell vele foglalkozni, érteni kell hozzá. Mindemellett semmivel sem kockázatosabb, mint egy részvénybefektetés. Kockázatcsökkentés céljából érdemes lehet úgy befektetni, hogy mintha egy befektetéses életbiztosítás lenne . Minimum 10 év távlatában rendszeres befektetést eszközölni a mindenkori árfolyamoktól függetlenül!  A klasszikus Buy and Hold technika. Ha érdekli a lehetőség, vegye fel velünk a kapcsolatot itt:

Kapcsolat

Addig is folytassuk valami mással!

Babaváró hitel, mint pénzügyi trend

Az egyik nagy pénzügyi sláger jelenleg a Babaváró hitel.  Ingatlan fedezet nélkül (azért jövedelemigazolás és hitelképesség kell) kaphatunk az államtól kamatmentes, akár 10 millió forint szabadfelhasználású hitelt. Ezért cserébe 5 éven belül meg kell szülessen a családba egy gyermek. Sokan ingyen 10 millió forintnak tekintenek rá, pláne, ha még CSOK-ot is vesznek fel. Azonban ne feledjük, hogy ez egy hitel, amelyet vissza kell fizetni. Sőt, azt se felejtsük, hogy egy gyermeket felnevelni nem 10 millió forintba kerül. Kiemelten fontos a hitelek esetén, hogy a Pénzügyi Önvédelmi Rendszert alkalmazzuk, nehogy egy esetleges tragédiát anyagi katasztrófa is kövesse! Ez létkérdés, ezért mindenképpen keressen meg bennünket!

 

A szuper államkötvény

Kimondottan sokan választják konzervatív befektetésként az ún. Szuper Állampapírt. Bár szám szerint nagyon szép, mondhatni magas kamatokat kapunk, amelyek évről-évre növekednek, de… Itt is van egy de, mégpedig az, hogy ez nem reálkamat. Az infláció (vagyis a pénz értéktelenedése) olyan hatással van rá, amely miatt már rögtön nem is akkora bombaüzlet, mint az sokan híresztelik.  Ha az lenne, nem vezette volna ki gyakorlatilag az állam az inflációhoz kötött kamatozású kötvényeket!De van alternatíva.

Száz szónak is egy a vége, a legfontosabb tudnivaló, hogy a lehetőség és a kockázat mindig kéz a kézben jár. Ez ezen a három bemutatott lehetőségen is látszik. Önnek szüksége van egy olyan szakemberre, aki segít abban, hogy a kockázatokra felhívja a figyelmet, és menedzseli azt.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást