Mit tegyünk, hogy egyre több pénzünk maradjon?

Mit tegyünk, hogy egyre több pénzünk maradjon?

Mit tegyünk, hogy egyre több pénzünk maradjon?

Mióta feltalálták a pénzt, azóta mindenki minél többet szeretne belőle. Ez teljesen természetes emberi vággyá vált. Viszont önmagában nem elég vágyakozni, megfelelően is kell cselekedni. És ez az igazán nehéz. Ehhez próbálunk most egy kis segítséget adni. Így marad több pénz a zsebében:

Hogyan kezdjük el?

Igazság szerint, mint mindenhol itt is az első lépés a legnehezebb. Viszont, ha ezt megtettük, akkor utána nem nehéz a siker útján maradni. Van egy elmélet, amely szerint 21 napon keresztül kell valamit csinálnunk, hogy a szokásunkká váljon. Ez pont három hét. Most leírjuk, hogy mit csináljon 3 hétig, hogy egyre több pénz maradjon a zsebében.

Az első lépés

Hogyha este hazaérünk, akkor ürítsük ki a pénztárcánkat! Egészen pontosan a fém pénzérméket. Csináljunk egy kis dobozt, amelyben gyűjtjük a pénzt.

Ez csapatunk több tagja is megteszi, hiszen mi magunk is letesztelünk valamit, még mielőtt írnánk róla. A fent is említett 3 hét alatt átlagosan napi 270 forintot tettünk félre (4 főt vizsgáltunk). Ez azt jelenti, hogy 1 fő huszonegy nap alatt 21*270= 5.670 forintot tett félre.

Vagyis négyen összesen 22.680 forintot. A szokásos hó végi összejövetelünket ebből a pénzből fogjuk finanszírozni. J

Gondoljon bele, hogyha ezt Ön is megteszi, akkor mennyi pénzzel marad több a zsebében három hét alatt? És egy hónap alatt?

E mellé pedig még azt tudjuk javasolni, hogy vezesse a kiadásait. Számos olyan applikáció van, amely ezt segíti. De akár az is lehet, hogy egyszerűen csak minden blokkot eltesz és összegyűjt, Mondjuk a fémpénzes gyűjtemény mellett. Hihetetlen sokat segít. Írja meg nekünk, hogy Önnek mennyi pénze jött össze 3 hét alatt ezzel a módszerrel!

Nagy segítség lenne számunkra, ha megírná a véleményét nekünk, akár emailben, akár a facebook-on, hiszen nekünk fontos, hogy Ön gazdagodjon(.hu) 🙂

Olvasson bele további cikkeinkbe is, ahol arról írunk, hogyan lehet mindenki gazdagabb, mint most. Sok gyakorlati tipp, hasznos gondolat, és sikeres emberek története vár Önre. Facebook-on ide kattintva tud követni minket.

És/vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre lent, hogy olyan információkkal gazdagodjon, amelyeket a honlapon (és máshol) nem talál meg!

 

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást